ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνη: Φρίκη προκαλεί η μήνυση κατά του διευθυντή δημοτικού – «Με έβαζε να βλέπω πορνό και να του κάνω ότι έμαθα»

Κατερίνη: Φρίκη προκαλεί η μήνυση κατά του διευθυντή δημοτικού – «Με έβαζε να βλέπω πορνό και να του κάνω ότι έμαθα»

Φρίκη προκαλούν τα όσα καταγγέλλει η 28χρονη που κατέθεσε μήνυση κατά συγγενικού της προσώπου για σεξουαλική της κακοποίηση για μία δεκαετία.

Η νεαρή κατήγγειλε τον σύζυγο της θείας της – της αδελφής της μητέρας της – για κακοποίησή της από την ηλικία των 9 έως και τα 19 της.

Σοκάρει η δικογραφία

Στο περιεχόμενο της καταγγελίας της 28χρονης, αναφέρει – μεταξύ άλλων – πως ο 60χρονος κατάφερε να χειραγωγήσει, πείθοντάς την πως τα όσα κάνει είναι για το καλό της.

Σε ηλικία 12 ετών, ο 60χρονος «μου επέβαλε να παρακολουθώ δύο ή τρία βίντεο μεγάλης διάρκειας με πορνογραφικό περιεχόμενο και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτό απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μη γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του» καταγγέλλει η 28χρονη.

Στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιο, απαιτούσε να συζητήσουν τα όσα είδε και «μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα (δονητή) και απαιτούσε να του δείξω αυτά που έμαθα».

Όταν ήταν 13 ετών, η καταγγέλλουσα ανέπτυξε σχέση με ένα αγόρι κάτι, που κατά την ίδια, εξόργισε τον θεό της και το ίδιο βράδυ τη βίασε.

«Ενώ εγώ κοιμόμουν, εισήλθε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο χωρίς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το εσώρουχό μου… Δεν σταμάτησα να αντιδρώ και να προσπαθώ να τον απωθήσω, αλλά με τραβούσε πίσω στο κρεβάτι και με καθήλωνε στην προηγούμενη θέση, κρατώντας με δυνατά με το άλλο του χέρι, χωρίς να έχω τη σωματική δύναμη να μετακινηθώ… Κάποια στιγμή σταμάτησε και επέστρεψε στο δωμάτιό του. Αμέσως ντύθηκα και ξεκίνησα και πάλι να κλαίω, ενώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, καθώς ένιωθα πόνο, αηδία και ντροπή, αναρωτιόμουν γιατί μου συνέβη αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα κλαίγοντας και το επόμενο πρωί με ξύπνησε ο μηνυμένος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο» καταγγέλλει.

Επιχείρησε να σταματήσει να πηγαίνει στο σπίτι των θείων της, φοβούμενη πως θα πέσει και πάλι θύμα του, επειδή φοβόταν να αποκαλύψει τι είχε γίνει, όμως, άρχισε πάλι τις επισκέψεις.

«Εξακολουθούσε να μου επιβάλλει την παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου, στο οποίο συμμετείχαν ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα… Μου επέβαλλε να αφαιρώ τα ρούχα και τα εσώρουχά μου, με τοποθετούσε στην ίδια θέση με τα ανήλικα κορίτσια στις ταινίες που είχα παρακολουθήσει και προέβαινε σε πλήρη αναπαράσταση αυτών. Ταυτόχρονα, μου επέβαλλε να υποκρίνομαι ότι απολαμβάνω τις πράξεις του και να αναπαριστώ τις φωνές των συμμετεχόντων στις ταινίες. Λόγω της απόλυτης χειραγώγησής μου από τον μηνυόμενο, συνέχισα να ανέχομαι τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου, καθώς επέμενε ότι όλα γίνονται για το καλό μου, παρά το γεγονός ότι η ίδια υπέφερα ψυχολογικά και σωματικά».

«Με παρότρυνε να εκδίδομαι»

Η νεαρή καταγγέλλει πως το μαρτύριο της διήρκεσε για χρόνια και ο 60χρονος την παρότρυνε να εκδίδεται.

«Εντός του χρονικού αυτού διαστήματος, επαναλαμβάνονταν όλες οι ανωτέρω συμπεριφορές του μηνυόμενου σε βάρος μου, ήτοι ασελγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις, παρακολούθηση ταινιών ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο απεικονίζονταν ανήλικοι, αναπαράσταση αυτού λεπτομερώς με τον μηνυόμενο, παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με το σώμα και το πρόσωπό μου και νυχτερινές επισκέψεις στο δωμάτιό μου, κατά τις οποίες τελούνταν γενετήσιες πράξεις ενάντια στη θέλησή μου» ανέφερε στη μήνυσή της και συνέχισε σημειώνοντας πως την είχε παροτρύνει αρκετές φορές «να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού» αλλά και «με παρότρυνε, επίσης, ματαίως, να εκδίδομαι έναντι ανταλλάγματος και προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου κάνοντας τη βίζιτα σε σπίτια πλούσιων γιατρών και δικηγόρων».

Όπως καταλήγει η κοπέλα η νεαρή «έως και την ηλικία των 27 ετών, αδυνατούσα να αντιληφθώ το μέγεθος της κακοποίησης σε βάρος μου από την ηλικία των 9 έως και τα 19 μου έτη.

Η συναναστροφή μου με τα παιδιά λόγω του επαγγέλματός μου, η απόφασή μου να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και η επικινδυνότητα αυτού του ανθρώπου, ως διευθυντή σε δημοτικό σχολείο, με ώθησαν στην κατάθεση της παρούσας μήνυσης σε βάρος του».

Σημειώνεται πως ο 60χρονος συνελήφθη στις 10 Απριλίου και αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται. Πλέον, έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.