ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τροχαίο στη Γαύδο: Ανατροπή με τη νέα κατάθεση του 40χρονου – Τι ισχυρίζεται για την κατρακύλα του οχήματος (βίντεο)

Τροχαίο στη Γαύδο: Ανατροπή με τη νέα κατάθεση του 40χρονου – Τι ισχυρίζεται για την κατρακύλα του οχήματος (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Γαύδο, και στο οποίο να υπενθυμιστεί πως έχασε τη ζωή της η 27χρονη Κορίνα.

Η οικογένεια έβαλε ειδικό τεχνικό σύμβουλο έτσι ώστε να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το ατύχημα και αν όντως ήταν σταματημένο ή αν πήγε εν κινήσει στο γκρεμό.

Ο 40χρονος οδηγός επιμένει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα στο αυτοκίνητο, ότι ήταν σταματημένο και μάλιστα ήταν ρηγμένα τα καθίσματα και δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα.

Μίλησε αποκλειστικά σε τηλεοπτική εκπομπή, μετά από αυτές τις δηλώσεις της οικογένειάς.

Ενώ ο πραγματογνώμονας είπε ότι στο αυτοκίνητο ήταν κουμπωμένη η δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων εκείνος επιμένει και λέει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα.

Υποστηρίζει ότι την ώρα που πέσανε στο γκρεμό ενδεχομένως τα σώματά τους έτσι όπως φύγανε από τα καθίσματα να έβαλαν την ταχύτητα.

«Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα τέρμα πίσω. Η δευτέρα μπήκε με τις κουτρουβάλες, θα μπορούσαν να είχαν μπει όλες οι ταχύτητες, να μπει τρίτη, τετάρτη… Έτσι όπως χτυπιόμασταν δύο άτομα, γιατί ήμασταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι όλα πίσω τραβηγμένα, πώς θα φτάσω τα πετάλια; Και είναι και ριγμένα.

Μόνο που κουτρουβαλάγαμε έτσι, όλο το σασμάν θα μπορούσε να έχει αλλάξει ταχύτητες. Ο λεβιές δεν είναι… μπαινοβγαίνει εύκολα. Δεν υπάρχει ότι το αμάξι ήταν εν κινήσει. Είναι πολλά πράγματα που με δικαιολογούνε ότι δεν είμαι σε κίνηση, όχι ότι λέω ψέματα, είναι η αλήθεια και φαίνεται.

Τραβηγμένα πίσω τα καθίσματα… Τα πετάλια δεν τα έφτανα εκεί που ήταν τα καθίσματα. Γιατί έχουν ακουστεί πολλά, ήμαρτον. Θέλω να τα διαψεύσετε αυτά τα πράγματα. Από τις έξι η ώρα είχαμε πάρει τηλέφωνο. Ανάθεμά με κι εμένα με τρώνε οι τύψεις μου που βγήκα ζωντανός.»

Από πλευράς του ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλήξει σε οριστικά νομικά συμπεράσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θέλω να σπιλώσω κανένα. Δεν υπονοώ το οτιδήποτε. Για να αρθεί κάποιος σε συμπεράσματα νομικά θα γίνει μόνο με αποδείξεις. Εγώ δεν θέλω εικασίες. Δεδομένα είναι τα εξής υπάρχει στο κιβώτιο ταχυτήτων, ταχύτητα δεύτερη. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να πουλήσει αυτοκίνητο με ταχύτητα και να κατέλθει στον γκρεμό.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.