ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βιασμός 27χρονης – Ν.Σμύρνη: Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε τρεις άνδρες

Βιασμός 27χρονης – Ν.Σμύρνη: Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε τρεις άνδρες

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, άσκησε ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος τριών αντρών που συνελήφθησαν για την άγρια κακοποίηση μιας 27χρονης γυναίκας στη Νέα Σμύρνη.

Όπως έγινε γνωστό η άτυχη κοπέλα βιάστηκε από τον έναν συλληφθέντα και ενώ οι άλλοι δυο παρακολουθούσαν τον βιασμό της.

Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μετά τη σύλληψή τους, οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία η οποία σε βάρος τους άσκησε, κατά περίπτωση, ποινική δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση (άρθρο 47 ΠΚ) όπως και δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο καταγγελλόμενος βιασμός φέρεται να τελέστηκε στις 15 Απριλίου και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.