ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κρήτη – Ανώγεια: Υπό δρακόντεια μέτρα η δίκη για το διπλό φονικό

Κρήτη – Ανώγεια: Υπό δρακόντεια μέτρα η δίκη για το διπλό φονικό

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου στα Χανιά η δίκη σχετικά με το διπλό φονικό που σημειώθηκε στα Ανώγεια. Να σημειωθεί πως κατηγορούμενος είναι ο 30χρονος σήμερα γιός του Λευτέρη Καλομοίρη.

Την περασμένη Παρασκευή εξετάστηκαν μόλις πέντε μάρτυρες καθώς ένιωσε μία αδιαθεσία ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις μαρτύρων, οπότε θα απολογηθεί και ο κατηγορούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για μία ακόμα φορά τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο Χανίων είναι δρακόντεια ενώ είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των συγγενών και των δύο πλευρών που βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.