Λάρισα: Άνδρες πιάστηκαν στα χέρια για δύο πακέτα τσιγάρα – Συνελήφθη ο ένας

Λάρισα: Άνδρες πιάστηκαν στα χέρια για δύο πακέτα τσιγάρα – Συνελήφθη ο ένας

Για μία ιδιαίτερα ασήμαντη αφορμή διαπληκτίστηκαν στην Αγιά Λάρισας δύο γείτονες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το onlarissa.gr, το περιστατικό συνέβη μετά τις 8 το βράδυ όταν ένας 40xpovos επιτέθηκε και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 60χρονο γείτονά του, κατηγορώντας τον ότι πέταξε στο αυλάκι δύο κενά πακέτα τσιγάρων!

Ο δράστης επέστρεψε στην οικία του, ενώ λίγο μετά στο σπίτι τού θύματος γύρισε ο 32xpovos γιος του. Μαθαίνοντας για το τι είχε προηγηθεί, πήγε με τη σειρά του να ζητήσει τον λόγο από τον 40χρονο, ο οποίος τράβηξε ένα μαχαίρι και κατάφερε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον. Ο 32xpovoς αντιστάθηκε και μπόρεσε να τον ακινητοποιήσει και να καλέσει την αστυνομία.

Οι δυο τους μεταφέρθηκαν αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και κατόπιν σε νοσοκομείο της Λάρισας. Στον 32χρονο έγιναν δέκα ράμματα και επέστρεψε στην Αγιά, όπου κατέθεσε μαζί με τον πατέρα του μήνυση σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη και παρέμεινε όλη τη νύχτα φρουρούμενος στο νοσοκομείο ως ότου ολοκληρώνονταν οι εξετάσεις του, που προέκυψαν από τον ισχυρισμό του ότι πονούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.