ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής κατέθεσε στεφάνι για να τιμήσει την ημέρα των ANZAC

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής κατέθεσε στεφάνι για να τιμήσει την ημέρα των ANZAC

Στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, καθώς και στο Συμμαχικό Κοιμητήριο Φαλήρου, κατέθεσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, Κυριακή 25 Απριλίου 2021, ημέρα μνήμης των στρατιωτικών εκστρατευτικών σωμάτων Αυστραλών και Νεοζηλανδών (ANZAC – Australian & New Zealand Army Corps) που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η 25η Απριλίου 1915 ήταν η πρώτη ημέρα της απόβασης στη Χερσόνησο της Καλλίπολης. Έχει καθιερωθεί ως εθνική ημέρα μνήμης προς τιμή των ANZAC.

Στις εκδηλώσεις τιμής παρευρέθηκαν επίσης ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. Arthur Spyrou και η Επίτιμη Πρόξενος της Νέας Ζηλανδίας κ. Ιωάννα Γκουβάτσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.