ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φυλακές Κορυδαλλού: Προσπάθησαν να ρίξουν ναρκωτικά στο προαύλιο – Τι εντόπισε η φρουρά

Φυλακές Κορυδαλλού: Προσπάθησαν να ρίξουν ναρκωτικά στο προαύλιο – Τι εντόπισε η φρουρά

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη 28 Απρίλιου, κατά τις μεσημεριανές ώρες, απετράπη η εισαγωγή ναρκωτικών και άλλων αντικειμένων στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι.

Ειδικότερα, από την εξωτερική φρουρά έγινε αντιληπτή η ρίψη συσκευασίας στην νεκρή ζώνη της πλευράς των προαυλίου κρατουμένων της Α’ πτέρυγας του Καταστήματος Κράτησης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στη συσκευασία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 350 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη, κοκαΐνη και κάνναβη), 2 ζυγαριές ακριβείας, 3 κινητά τηλέφωνα και 5 κάρτες sim.

Στη συνέχεια, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους έρευνα σε 117 κελιά, στο προαύλιο και στους κοινόχρηστους χώρους της Α’ πτέρυγας, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 αυτοσχέδια μαχαίρια, φαλτσέτα, 15 λίτρα αυτοσχέδιου αλκοολούχου παρασκευάσματος, κινητό τηλέφωνο και 3 καλώδια φόρτισης.

Ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ το περιστατικό διερευνάται και από πειθαρχικής πλευράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.