ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε ρόλο σωτήρα η Ν.Κουρέτα – Έσωσε ηλικιωμένους από πνιγμό στο Ρίο

Σε ρόλο σωτήρα η Ν.Κουρέτα – Έσωσε ηλικιωμένους από πνιγμό στο Ρίο

Η πολίστρια της ΝΕΠ, Ντένια Κουρέτα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στην κατάλληλη στιγμή, καθώς έσωσε τρεις ηλικιωμένους που κινδύνευσαν με πνιγμό στο Ρίο.

Όλα άρχισαν όταν ηλικιωμένος που κολυμπούσε στην περιοχή Δημορρηγόπουλου αντιμετώπισε πρόβλημα καθώς παρασύρθηκε από τα ρεύματα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Προς το μέρος του έσπευσαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν και οι ίδιες με πνιγμό.

Η αθλήτρια του πόλο Ντένια Κουρέτα βρισκόταν στην περιοχή και ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο στη θάλασσα όταν άκουσε τους ηλικιωμένους να καλούν σε βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως περιγράφει στο sportin.gr «γρήγορα βρέθηκα κοντά τους. Τους καθησύχασα ότι γνώριζα και θα τους βοηθούσα, αρκεί να ηρεμούσαν. Ζήτησα πρώτα από τον άνδρα και μετά από τις γυναίκες να με πιάσουν από το πόδι μου. Ξεκίνησα να κολυμπώ πρόσθιο για να τους μεταφέρω προς τα έξω, αλλά τα δυνατά ρεύματα το έκαναν δύσκολο. Αναγκαστικά άλλαξα στιλ, σε ελεύθερο και τελικά τα κατάφερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.