ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στο Κιλκίς – Σχεδόν 1.500 δενδρύλλια

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στο Κιλκίς – Σχεδόν 1.500 δενδρύλλια

Ενώπιον ενός απίστευτο θεάματος βρέθηκαν αστυνομικοί σε περιοχή του Κιλκίς, που εντόπισαν φυτεία που αποτελούνταν από 1.431 δενδρύλλια κάνναβης.

Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη δύο Αλβανών, ενώ βρίσκονται στο κυνήγι ενός ακόμη συνεργού.

Τα δενδρύλλια ήταν ύψους έως ενός μέτρου και εκριζώθηκαν, ενώ και κατασχέθηκαν ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 955 γραμμαρίων που βρέθηκε μέσα σε σκηνή που είχαν τοποθετήσει στην περιοχή.

Οι συλληφθέντες στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν ωστόσο, μετά από αναζητήσεις, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου περιπολίας «Ice» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα. Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα, κινούμενοι προς το μέρος των αστυνομικών, ωστόσο ακινητοποιήθηκε το όχημα και συνελήφθη ο οδηγός, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε πεζός.

Σε χώρο πλησίον του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 6 φυσίγγια. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Ο δεύτερος συλληφθείς εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο σπίτι του, σε κοντινή περιοχή, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και μία φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.