ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρομακτικό συμβάν στο Μπρούκλιν – Ασθενής έκοψε δάχτυλο κοινωνικής λειτουργού με τα δόντια

Τρομακτικό συμβάν στο Μπρούκλιν – Ασθενής έκοψε δάχτυλο κοινωνικής λειτουργού με τα δόντια

Δύσκολες στιγμές έζησε μία υπάλληλος σε νοσοκομείο του Μπρούκλιν, καθώς έχασε ένα κομμάτι από το δάχτυλό της, μετά από δαγκωνιά από μία εκ των ασθενών.

Το 41χρονο θύμα φρόντιζε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Kings County Hospital Center στο Μπρόκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όταν εκείνη την χτύπησε και της έκοψε με τα δόντια την άκρη του παράμεσού της, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post.

Το θύμα, που δεν θέλησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της, λέει πώς δεν είχε καταλάβει την έκταση του τραυματισμού της, μέχρι που τον είδε με τα μάτια της.

«Πονούσε πολύ. Ήξερα ότι με δάγκωσε, αλλά δεν ήξερα την έκταση του δαγκώματος, μέχρι που σηκώθηκα και το κοίταξα, για να δω ότι έλειπε η άκρη του δαχτύλου μου» λέει η υπάλληλος της ψυχιατρικής κλινικής, μιλώντας στη New York Post.

«Πονούσα τόσο πολύ, που βγήκα αμέσως από το δωμάτιο» εξηγεί η γυναίκα.

«Με όλα αυτά που συνέβησαν, ήταν δύσκολο να αντιληφθώ τα πάντα» πρόσθεσε.

Δυστυχώς, οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να συγκολλήσουν το δάχτυλο, με το θύμα να λέει πως το δάχτυλό της δεν θα είναι ποτέ το ίδιο.

«Έχω δεχτεί ότι αυτό θα είναι κάτι μόνιμο» παραδέχεται η κοινωνική λειτουργός.

«Το δάχτυλό μου είναι ακόμα δεμένο με επίδεσμο, οπότε δεν ξέρω ακόμη πόσο παραμορφωμένο θα μοιάζει. Ξέρω, απλά, ότι ο παράμεσός μου θα είναι σημαντικά μικρότερο από τον άλλο».

Η ασθενής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για επίθεση με σκοπό τον ακρωτηριασμό, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές.

«Με έχουν κλωτσήσει όταν ήμουν έγκυος, κάτι που προκάλεσε πολλά θέματα με την εγκυμοσύνη μου» θυμάται το θύμα.

«Μου έχουν βγάλει τον ώμο. Με έχουν γδάρει στο πρόσωπο. Με έχουν δαγκώσει αρκετές φορές. Μου έχουν πετάξει ούρα και κόπρανα» εξήγησε για τις εμπειρίες της στη δουλειά.

«Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω στη δουλειά μετά απ’ αυτό» πρόσθεσε.

«Η οικογένειά μου θέλει να σταματήσω να δουλεύω πλέον εκεί» λέει η γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.