Απίστευτο έγκλημα στις ΗΠΑ – Σκότωσαν το παιδί της για ένα διαπληκτισμό στον δρόμο

Απίστευτο έγκλημα στις ΗΠΑ – Σκότωσαν το παιδί της για ένα διαπληκτισμό στον δρόμο

Ένα περιστατικό πέρα από κάθε φαντασία έλαβε χώρα στην κομητεία Όραντζ, όταν ένα 6χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από τα πυρά ενός άλλου αυτοκινητιστή, που είχε τσακωθεί με την μητέρα του.

Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί και αναζητούν τον δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν οι αρχές της Καλιφόρνιας.

Το 6χρονο αγοράκι καθόταν στο παιδικό κάθισμα που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όταν εμφανίστηκε στον δρόμο τους ο δράστης με ένα άλλο όχημα και εμπόδισε την πορεία τους. Η μητέρα ανταπέδωσε στον διερχόμενο οδηγό με μία χειρονομία. Τότε ο -ενοχλημένος από την κίνησή της- οδηγός κατέβηκε από το όχημα του, κινήθηκε προς το μέρος της και πυροβόλησε το παιδί της. «Το παιδάκι μετεφέρθηκε εσπευσμένα στο πιο κοντινό νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αξιωματικός της αστυνομίας, Olivera.

Οι αρχές αναζητούν έναν λευκό άνδρα και απευθύνουν έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν για όσα συνέβησαν. «Εάν έτυχε να βίσκεστε στο σημείο και είδατε έστω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας. Χρειαζόμαστε καταθέσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης», υπογραμμίζει ο Olivera, καθώς η αστυνομία δεν διαθέτει επαρκείς πληροφορίες για το πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Ο αυτοκινητόδρομος θα παραμείνει κλειστός έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.