Πρέπει να κλείσουν την μπίζνα των 3 δισ. εξ ου και η απόφαση για το αρχείο. Οι λεπτομέρειες σε λίγες ώρες...

Ροδίτης κατήγγειλε την πρώην σύζυγο φίλου του για ψευδείς κατηγορίες ότι βίασε τα παιδιά της

Ροδίτης κατήγγειλε την πρώην σύζυγο φίλου του για ψευδείς κατηγορίες ότι βίασε τα παιδιά της

Το ποσό των 50.000 ευρώ ζητά Ροδίτης από την πρώην σύζυγο ενός παιδικού του φίλου, υποστηρίζοντας ότι τον ενέπλεξε σε μια πρωτοφανή δικαστική περιπέτεια.

Σύμφωνα με την αγωγή, η εναγόμενη υπήρξε σύζυγος επί 16 χρόνια παιδικού του φίλου και από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, ωστόσο τον Ιούνιο του 2018 χώρισαν.

Τον Αύγουστο του 2019 η εναγόμενη παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και μήνυσε τον πρώην σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι προ τριετίας βίασε τα ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ενάγων, η εναγόμενη ενώπιον των αστυνομικών παρέθεσε πλειάδα ψευδών περιστατικών, όπως ότι ο ίδιος μαζί με τον πρώην σύζυγό της βίαζαν τα δύο ανήλικα παιδιά τους σε αποθήκη όπου τους έδιναν αλκοόλ και ναρκωτικά.

Μάλιστα μεταξύ άλλων περιστατικών η εναγόμενη ισχυρίστηκε στη μήνυσή της ότι υπήρξε περιστατικό κατά το οποίο το παιδί της βιάστηκε διαδοχικά από τον ενάγοντα και μία γυναίκα σε πολιτιστική εκδήλωση.

Στη συνέχεια σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην αγωγή, κατέθεσαν ενώπιον των αρχών τα δύο παιδιά φερόμενα ως «θύματα».

Το μεγαλύτερο, διέψευσε εξ ολοκλήρου τη μητέρα του και ισχυρίστηκε πως η μητέρα του τον πίεζε συνεχώς, ρωτώντας αν τον έχει πειράξει ο πατέρας του μαζί με τον ενάγοντα κι ενώ της απαντούσε όχι, βλέποντας ότι της έχει γίνει εμμονή αναγκάστηκε να της πει ψέματα προκειμένου να σταματήσει.

Όταν το παιδί αντιλήφθηκε την έκταση που πήρε το ψέμα του, αφού η μητέρα του πήγε στην αστυνομία, της είπε την αλήθεια.

Όπως ήταν φυσικό, η έγκληση της εναγόμενης απορρίφθηκε ως ουσιαστικά αβάσιμη και τέθηκε στο αρχείο.

Τότε ήταν που ενημερώθηκε ο ενάγων από τον παιδικό του φίλο για τα όσα είχε καταθέσει σε βάρος τους η πρώην σύζυγός του. Ωστόσο η πρώην σύζυγος δεν έμεινε μόνο εκεί.

Όπως υποστηρίζει ο ενάγων, τρίτα άτομα τον πληροφόρησαν πως η εναγόμενη διαδίδει ψεύδη στον επαγγελματικό της χώρο και συγκεκριμένα ότι αυτός υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους και ότι χώρισε τον άνδρα της διότι είναι ομοφυλόφιλος και διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ενάγοντος, η εναγόμενη από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι και σήμερα προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή του καθώς και την ηθική του υπόσταση, διαδίδοντας ψέματα χωρίς να διστάσει μάλιστα να επιτύχει την ποινική του καταδίκη για πολύ σοβαρά αδικήματα.

Επιπλέον, όλες οι ενέργειες της εναγόμενης αποτελούν ποινικά αδικήματα, όπως υποστηρίζει ο ενάγων, και συγκεκριμένα αυτά της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς κατάθεσης ενώπιον της Αρχής.

Όλα τα ανωτέρω τού έχουν προκαλέσει εκτεταμένη ηθική βλάβη, η προσωπική και κοινωνική του ζωή έχουν αναστατωθεί, έχει συκοφαντηθεί και έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία όλο αυτόν τον καιρό αφού αναγκάστηκε να προσφύγει σε δικαστικούς αγώνες.

Για τους λόγους αυτούς ο ενάγων αξιώνει με την αγωγή του χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστη από την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά της εναγομένης και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ. Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Κώστας Κυπραίος.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.