Κινητό πήρε φωτιά στο αυτί 19χρονης – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον πατέρα της

Κινητό πήρε φωτιά στο αυτί 19χρονης – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον πατέρα της

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε μία 19χρονη κοπέλα από τον Βόλο, όταν το κινητό της τηλέφωνο πήρε φωτιά ενώ μιλούσε.

Το κινητό τηλέφωνο της νεαρής κοπέλας έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά με τη συσκευή να βγάζει καπνούς και το κορίτσι έντρομο μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος βρισκόταν κοντά της εκείνη τη στιγμή, να πετούν το κινητό τηλέφωνο έξω στη βεράντα του σπιτιού.

Η 19χρονη κοπέλα είναι καλά στην υγεία της ενώ η οικογένειά της έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με το δικηγόρο Αντώνη Ξυλουργίδη ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση.

«Το εν λόγω περιστατικό ανάφλεξης του κινητού τηλεφώνου την ώρα μάλιστα που η εντολέας μου συνομιλούσε , επαναφέρει τη συζήτηση για τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου με αυστηρούς όρους ως προς την διάθεση κινητών τηλεφώνων καθώς ως φαίνεται ορισμένες εταιρίες δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και φυσικά δεν αποζημιώνουν τους πελάτες τους οι οποίοι διατρέχουν σοβαρότατους κινδύνους τραυματισμού», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.