ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα – Βρέθηκαν υπνωτικά στο όχημα του 45χρονου

Απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα – Βρέθηκαν υπνωτικά στο όχημα του 45χρονου

Σάλος έχει προκληθεί στη Ραφήνα μετά την σύλληψη 45χρονου άνδρα που αποπειράθηκε να απαγάγει μία 13χρονη κοπέλα.

Το σοβαρότατο περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν ένας 45χρονος άνδρας με το αυτοκίνητό του, πλησίασε την 13χρονη που έκανε ποδήλατο σε κεντρικό σημείο της πόλης και προσπάθησε να την πείσει να πάει μαζί του «βόλτα».

Η μικρή αντέδρασε πολύ καλά, ανέπτυξε ταχύτητα και όταν είδε πως ο άγνωστος άνδρας συνέχισε να την ακολουθεί και να της ζητά επιτακτικά να μπει στο αυτοκίνητό του, άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν αμέσως προς το σημείο με αποτέλεσμα ο 45χρονος να φύγει αμέσως.

Σύντομα όμως αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, κάτι που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για τις προθέσεις του στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο 45χρονος, που είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, και έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απάτες, οδηγήθηκε στον Ανακριτή ο οποίος τον κατηγορεί πλέον για κακουργηματική απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.