Εμείς Μανωλάκη θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Εσείς θα κάνετε ότι πρέπει;

Χανιά – Θάνατος 11χρονης: Στο «μικροσκόπιο» οι μαρτυρίες των συμμαθητών της – Τους είχε ήδη αποχαιρετήσει!

Χανιά – Θάνατος 11χρονης: Στο «μικροσκόπιο» οι μαρτυρίες των συμμαθητών της – Τους είχε ήδη αποχαιρετήσει!

Την θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την Κρήτη ο θάνατος της 11χρονης, η οποία να υπενθυμιστεί εντοπίστηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή.

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η 11χρονη κόρη του, βρέθηκε αργά τη νύχτα της περασμένης Κυριακής ο 49χρονος πατέρας της. Απαρηγόρητος, έμεινε πολλή ώρα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ιωάννα, ενώ με το ζόρι τον κράτησε ο φίλος που τον συνόδευε, για να μην πέσει, καθώς ήθελε να πηδήξει στο κενό. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε, ήθελε να νιώσει όπως το κοριτσάκι του, η “λεμονιά” του, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της 11χρονης στον στενό του κύκλο και σε συγγενείς του, στο σημείο που έπεσε η Ιωάννα θέλει να φτιάξει ένα εικονοστάσι στην μνήμη της.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στους Αγίους Αποστόλους ήταν συγκινητικές, ενώ μετά από ώρες, με το ζόρι ο φίλος που τον συνόδευε, κατάφερε να τον απομακρύνει από το σημείο.

Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η μικρή Ιωάννα. Είναι συγκλονιστικά τα όσα έγιναν γνωστά από το περιβάλλον του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άκουσαν ότι η Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία παρά το νεαρό της ηλικίας της και, όπως αποκαλύπτει κάποιους από τους συμμαθητές της, τους είχε ήδη αποχαιρετήσει!

Οι μαθητές σε όλες τις τάξεις ενημερώθηκαν από ψυχολόγο για τον θάνατο της Ιωάννας, ο οποίος μάλιστα, ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πως αισθάνεται από αυτήν την απώλεια.

Τέλος, οι συμμαθητές της, άφησαν στο γραφείο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσουν την 11χρονη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.