ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΕΚΠΑ: «Δεν έχω δεχτεί κάποια επώνυμη καταγγελία» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

ΕΚΠΑ: «Δεν έχω δεχτεί κάποια επώνυμη καταγγελία» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο καθηγητής του ΕΚΠΑ που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και έχει τεθεί εκτός καθηκόντων, αναφέρει πως δεν έχει δεχθεί κάποια επώνυμη καταγγελία.

Μιλώντας στο STAR, ο καθηγητής έδωσε τη δική του εκδοχή για την υπόθεση. «Δεν επιθυμώ να απαντήσω σε φήμες. Υπάρχει μια διαδικασία, η οποία ακόμα τρέχει. Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει γνώση για καμία επώνυμη καταγγελία», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αναμένω την ολοκλήρωσή της και θα τοποθετηθώ δημόσια για οτιδήποτε πρέπει να τοποθετηθώ. Μπορώ να πω ότι έχω κληθεί σε μια ένορκη διοικητική εξέταση στην οποία δεν έχω ερωτηθεί τίποτα σχετικό με αυτά τα τρομακτικά πράγματα που ακούγονται».

Υπενθυμίζεται πως η Σύγκλητος του ΕΚΠΑ έθεσε εκτός καθηκόντων τον καθηγητή που φέρεται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά φοιτήτριες. Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα έγινε ΕΔΕ και η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Σύγκλητος του Ιδρύματος αποφάσισε να τον παύσει προσωρινά από τα καθήκοντά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.