ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τραγωδία στο Βέλγιο – 8χρονος πνίγηκε σε λίμνη ενώ η οικογένειά του έβλεπε αγώνα του Euro 2020

Τραγωδία στο Βέλγιο – 8χρονος πνίγηκε σε λίμνη ενώ η οικογένειά του έβλεπε αγώνα του Euro 2020

Πένθος σκέπασε τη νίκη του Βελγίου επί της Ρωσίας, καθώς σημειώθηκε τραγωδία με τον θάνατο ενός 8χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των βελγικών ΜΜΕ, ένα οκτάχρονο, αγόρι που είχε πάει με την οικογένειά του και την αδερφή του, σε περιοχή της Ανατολικής Φλαμανδίας για να παρακολουθήσουν σε υπαίθριο χώρο κοντά σε λίμνη την αναμέτρηση σε γιγαντοοθόνη, διέφυγε της προσοχής τους και πνίγηκε.

Το παιδί ανασύρθηκε από τη λίμνη, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εκτιμούν οι αρχές, το αγόρι που έπαιζε με την 11χρονη αδερφή του και άλλα παιδιά, απομακρύνθηκε κάποια στιγμή κι έπεσε στη λίμνη, ενώ λόγω της φασαρίας στον χώρο κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό μέχρι που δυστυχώς ήταν αργά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.