ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δολοφονία στην Κατερίνη: Βρέθηκε καραμπίνα κοντά στο σπίτι του δράστη (φώτο)

Δολοφονία στην Κατερίνη: Βρέθηκε καραμπίνα κοντά στο σπίτι του δράστη (φώτο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στυγερό έγκλημα στην Κατερίνη, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένος ένας 45χρονος άνδρας.

Σε χώρους κοντά στην οικία του 58χρονου δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία καραμπίνα με παραποιημένο σειριακό αριθμό, θαμμένη στο έδαφος.

Δράστης και θύμα ήρθαν σε διένεξη καθώς ο 58χρονος κατηγορούσε τον 45χρονο για μία σύλληψη του για ναρκωτικά το 2016. Ο 58χρονος χτύπησε το θύμα και τον έδεσε πισθάγκωνα.

Στη συνέχεια τον οδήγησε στα κοιμητήρια της περιοχής τον πυροβόληση και στην συνέχεια τον έκαψε. Οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο σημείο ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο.

Με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες, οδηγήθηκαν στον 58χρονο. Το μόνο που έμενε να εντοπιστεί ήταν και το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 45χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.