ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νίκαια: 22χρονος κρατούμενος με κορωνοϊό απέδρασε από νοσοκομείο

Νίκαια: 22χρονος κρατούμενος με κορωνοϊό απέδρασε από νοσοκομείο

Ένας 22χρονος κρατούμενος που νοσεί με κορωνοϊό κατάφερε και απέδρασε από νοσοκομείο στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τον ALPHA, όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη από ευρωπαϊκές αρχές και δήλωνε ψευδώς πως κατάγεται από την Αγκόλα και στη συνέχεια από τη Νιγηρία.

Την περασμένη Πέμπτη, έκλεψε επτά ΙΧ αυτοκίνητα και τράκαρε με τη δράση του να εκτείνεται από Νότια Χαλκηδόνα μέχρι τα Πατήσια.

Τότε, ο εισαγγελέας πρότεινε να κρατηθεί στη Νίκαια, αλλά βρέθηκε πως ήταν φορέας της COVID-19 και αποφάσισε να κρατηθεί σε δωμάτιο την ψυχιατρικής κλινικής, από όπου και δραπέτευσε.

Μάλιστα, οκτώ αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του αναγκάστηκαν να οδηγηθούν προληπτικά σε καραντίνα.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.