ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αρτέμιδα: Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει σε live μετάδοση στο Facebook

Αρτέμιδα: Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει σε live μετάδοση στο Facebook

Στο παρά πέντε έσωσαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν άνδρα στην Αρτέμιδα, ο οποίος ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει σε live μετάδοση στο Facebook.

Για καλή του τύχη μια γειτόνισσά του, η οποία διαθέτει μίνι μάρκετ στην περιοχή, έτυχε εκείνη τη στιγμή να δει τα όσα μετέδιδε ο απεγνωσμένος άνδρας και να καλέσει την αστυνομία. Αμέσως στην οδό Ιπποκράτους στην Αρτέμιδα έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι έπρεπε να αποφασίσουν σε δευτερόλεπτα για το πως θα χειριστούν την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Με μια αστραπιαία απόφαση οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, έπεσαν πάνω στον 60χρονο ο οποίος είχε κολλήσει το όπλο στο κεφάλι του και τον ακινητοποίησαν. Ήταν γονατιστός μπροστά στον καναπέ του, ενώ είχε ήδη πυροβολήσει δυο φορές μέσα στο σπίτι. Κατασχέθηκε ένα όπλο ρέπλικα που όμως ο 60χρονος το είχε τροποποιήσει και ήταν λειτουργικό.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο άνδρας είχε χάσει μόλις μια ημέρα πριν την αγαπημένη του σύζυγο και φαίνεται ότι δεν μπορούσε να το αντέξει. Ήθελε να την ακολουθήσει στον θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο 60χρονος άντρας σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών. Ο γιος του, ο οποίος δεν μένει κοντά, ενημερώθηκε και έτρεξε κοντά στον πατέρα του για να τον στηρίξει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.