ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Rafael: Παρουσίασε νέο βλήμα κατά πλοίων και στόχων εδάφους

Rafael: Παρουσίασε νέο βλήμα κατά πλοίων και στόχων εδάφους

Η Rafael παρουσίασε το νέο βλήμα Sea Breaker, προσβολής πλοίων και στόχων εδάφους.

Πρόκειται για ένα βλήμα 5ης γενιάς, ακριβείας και μεγάλου βεληνεκούς (300 χιλιόμετρα). Ενσωματώνει προηγμένο υπέρυθρο ερευνητή, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα προσβολής σταθερών ή κινούμενων στόχων στη θάλασσα και την ξηρά, καθώς και πολεμική κεφαλή βάρους 250 λιβρών.

Ο Sea Breaker μπορεί να εκτοξευτεί από πλοία επιπέδου Ταχέων Περιπολικών Κατευθυνόμενων Βλημάτων και άνω.

Επίσης μπορεί να παραχθεί και ως σύστημα παράκτιας άμυνας. Το βλήμα ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και εκτελεί αυτόματα λειτουργίες αναγνώρισης και ανίχνευσης στόχων, ενώ είναι πλήρως λειτουργικό και σε περιβάλλον άρνησης GPS. To Sea Breaker κινείται με υποηχητική ταχύτητα και μπορεί να προσβάλει στόχους μέσω προγραμματισμένης πορείας, ενώ ενσωματώνει και σύστημα ζεύξης δεδομένων για αλλαγή πορείας ή στόχου κατά την πτήση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.