Ελληνικό: Έκρυβε στο πατάρι 70.000 ευρώ – Τον λήστεψαν οι μάστορες που είχε καλέσει

Ελληνικό: Έκρυβε στο πατάρι 70.000 ευρώ – Τον λήστεψαν οι μάστορες που είχε καλέσει

Έναν μικρό «θησαυρό» έκρυβε στο πατάρι του, όμως το συνεργείο που κάλεσε για να του κάνει επισκευές τον ξάφρισε!

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 38χρονος στο Ελληνικό, ο οποίος έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του σε συνεργείο, προκειμένου να κάνουν εργασίες, έχοντας όμως κρυμμένα στο πατάρι 70.000 ευρώ σε μετρητα, τα οποία είχε τοποθετήσει σε σακούλα σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα, για δυο ημέρες, στις 29 και 30 Ιουνίου απουσίαζε από την οικία, έχοντας ουσιαστικά αφήσει το σπίτι… στο έλεος των μαστόρων και τον θησαυρο εκτεθειμένο.

Έτσι, όταν αργά χθες το απόγευμα επέστρεψε και διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, μόλις κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ, μετέβη στην Ασφάλεια Ελληνικού- Αργυρούπολης και κατήγγειλε το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.