ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κατερίνη: Τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην πισίνα ξενοδοχείου

Κατερίνη: Τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην πισίνα ξενοδοχείου

Ένα μεγάλο μυστήριο περιστρέφεται γύρω από την υπόθεση του θανάτου μίας τουρίστριας, σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κατερίνη.

Η γυναίκα από την Σερβία μπήκε σε πισίνα ξενοδοχείου, το οποίο δεν λειτουργούσε.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο χωρίς τις αισθήσεις της. Παρελήφθη από σταθμό ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Για την ώρα δεν έχουν διαπιστωθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της. Αυτό αναμένεται να γίνει μετά την ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας από ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται πως την ίδια μέρα, νεκρός μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Χερσόνησο, στο πλαίσιο των διακοπών του, εντοπίστηκε ένας 84χρονος Γάλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άτυχος άνδρας εντοπίστηκε το απόγεμα της Τετάρτης (30-06-2021) χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του ξενοδοχείου ωστόσο ήταν ήδη νεκρός, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.