ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδερφός 63χρονου παιδόφιλου: «Ζητάμε συγγνώμη – Μας έκλεισε το σπίτι – Είναι άρρωστος»

«Τον άκουσα χάλια στο τηλέφωνο, έχει ψυχικές διαταραχές - Δεν έχει χαρτί γιατρού - Δεν πάει, φωνάζει»

Αδερφός 63χρονου παιδόφιλου: «Ζητάμε συγγνώμη – Μας έκλεισε το σπίτι – Είναι άρρωστος»

Ο αδελφός του 63χρονου παιδόφιλου ο οποίος συνελήφθη γιατί έστελνε μηνύματα σε 14χρονη και της ζητούσε να συναντηθούν, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ζητάμε συγγνώμη, μας έκλεισε το σπίτι ο άνθρωπος».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Είναι καλό παιδί, είναι λίγο άρρωστος. Ζητάμε χίλια συγγνώμη, δεν ήξερα τίποτα. Μας είχε πει “πάω εκδρομή με έναν φίλο μου, στη Ζάκυνθο”. Ζητάμε συγγνώμη, είμαστε καλοί άνθρωποι. Στενοχωρηθήκαμε και η μάνα μου έκανε εγχείρηση στη χολή και είναι στενοχωρημένη.

Δεν ξέραμε τίποτα, από αυτά τα πράγματα. Είδαμε το βίντεο από την τηλεόραση. Δεν ξέραμε, είχε φύγει από την Πέμπτη και είπε ότι πάει στη Ζάκυνθο με έναν φίλο από τον ΟΣΕ και επειδή δεν έπαιρνε τηλέφωνο, ανησυχήσαμε. Συναισθηματικά, εγώ και η μητέρα μου είμαστε χάλια.

Με πήρε μόνο το πρωί στις 06:00 από το νοσοκομείο, ένα διπλανό τηλέφωνο και μου λέει “άσ’ τα, έστειλα μία φωτογραφία σε μία ανήλικη και με χτύπησαν, είμαι άσχημα και είμαι στο Γεννηματά”.

Και του λέει ο αστυνομικός: “Κλείσε το τηλέφωνο, ρε” και το έκλεισε. Εγώ δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του, άλλο.

Τον άκουσα χάλια στο τηλέφωνο, έχει ψυχικές διαταραχές. Δεν έχει χαρτί γιατρού. Δεν πάει στον γιατρό, φωνάζει. Τού είπα: “Να πας στον γιατρό”. “Όχι, δεν πάω”, λέει.

Σας ζητάμε χίλια συγγνώμη, δε μπορείτε να φανταστείτε τι περνάμε εγώ και η μάνα μου», μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως νωρίτερα σήμερα ο 63χρονος παιδόφιλος «έπεσε» ξανά στα χέρια των Αρχών καθώς αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε σπίτι που διατηρεί στο Κιάτο και βρήκαν χάπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.