ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αναβάθμιση P-3B: Ακόμα περιμένει το ΠΝ το αεροσκάφος της ενδιάμεσης λύσης από την ΕΑΒ – 1,5 χρόνος καθυστέρηση!

Αναβάθμιση P-3B: Ακόμα περιμένει το ΠΝ το αεροσκάφος της ενδιάμεσης λύσης από την ΕΑΒ – 1,5 χρόνος καθυστέρηση!

Για τα μέσα Νοεμβρίου τοποθετείται τώρα η παράδοση του πρώτου αναβαθμισμένου αεροσκάφους P-3B του ΠΝ της λεγόμενης ενδιάμεσης λύσης.

Το πρόγραμμα έχει παρουσιάσει πάντως σημαντική καθυστέρηση καθώς να σημειωθεί ότι το αεροσκάφος βρίσκεται στην ΕΑΒ από τον Ιούλιο του 2016.

Στο αεροσκάφος της ενδιάμεσης λύσης έχει πραγματοποιηθεί γενική συντήρηση {Predictive maintenance (PdM)} ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό σε επίπεδο υπάρχοντος εξοπλισμού και συστημάτων.

Σε ότι αφορά τα επόμενα 4 αεροσκάφη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το πρώτο του πλήρους προγράμματος αναβάθμισης με νέες πτέρυγες που έχουν έρθει από τις ΗΠΑ.

Εκτός από το σύστημα αποστολής της ISI HELLAS που αποτελεί την καρδιά του προγράμματος, περιλαμβάνεται τοποθέτηση ραντάρ ερεύνης επιφανείας, αναβάθμιση των sonobuoys με νέου τύπου επεξεργαστές ώστε να εντοπίζουν υποβρύχια χαμηλού ακουστικού ίχνους, νέο FLIR κτλ.

Στα τέλη του 2020 υπολογίζεται να παραδοθεί το πρώτο πλήρως εκσυγχρονισμένο ενώ μερικούς μήνες μετά, περίπου 5-6 μήνες θα παραδοθεί το δεύτερο πλήρως εκσυγχρονισμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2023 με 2024 αναμένεται να παραδοθούν τα τελευταία δύο βάσει του προγραμματισμού της Lockheed Martin.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.