F/A-18E/F block III: Το καλύτερο Super Hornet που έχει πετάξει ποτέ

F/A-18E/F block III:  Το καλύτερο Super Hornet που έχει πετάξει ποτέ

Το F/A-18E/F block III, αναμένεται να είναι το καλύτερο Super Hornet που έχει πετάξει ποτέ.

Η Boeing πρόκειται να κατασκευάσει 84 νέα F/A-18E/F από το 2020 μέχρι το 2026, ελπίζοντας ότι θα σημειωθεί συμπληρωματική παραγγελία για άλλα 24 με 48 EA-18G Growler. Το Αμερικανικό Ναυτικό δεν φαίνεται να επιθυμεί πάντως περισσότερα Growler ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο ισχύει τώρα.

Το πακέτο αναβάθμισης των Block II F/A-18E/F Super Hornet σε Block III θα περιλαμβάνει δομικό εκσυγχρονισμό, που θα επεκτείνει την επιχειρησιακή ζωή των αεροσκαφών μέχρι το 2033.

Κάθε Block III έχει δύο φορές μεγαλύτερο επιχειρησιακό βίο από κάθε Block II, και ο δομικός εκσυγχρονισμός υπόσχεται να εξαλείψει το χάσμα.

Επιπλέον, το Block III θα μεταφέρει σύμμορφες δεξαμενές καυσίμου (CFT), νέο υπολογιστή αποστολής, συσκευή ζεύξης δεδομένων και ενιαίες οθόνες νέας γενιάς για τους χειριστές, αεροσκάφη, ενσωματωμένο σύστημα IRST για την αποκάλυψη ιχνών χωρίς τη χρήση ραντάρ, εσωτερική αποθήκη οπλισμού που μειώνει την οπισθέλκουσα και το Η/Μ ίχνος, ισχυρότερους κινητη΄ρες με αυξημένη ώση κατά 15 με 20% και νέςς διαμορφώσεις στο ραντάρ AESA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.