ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού αναλύει την αερομαχία μεταξύ του ελληνικού Mirage 2000 και του τουρκικού F-16

Πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού αναλύει την αερομαχία μεταξύ του ελληνικού Mirage 2000 και του τουρκικού F-16

Η C.W. Lemoine είναι πρώην πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού με πολλές ώρες πτήσης στο ενεργητικό του και τώρα παρουσιάζει βίντεο στο you tube τα οποία σχετίζονται με αεροπορικά και όχι μόνο θέματα.

Αυτή τη φορά αντικείμενο του βίντεο ήταν η γνωστή πλέον εναέρια αναμέτρηση ενός Mirage 2000-5 της 331Μ με ένα τουρκικό F-16 block 40 της 192 Filo στις 3 Μαΐου.

Φυσικά το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα ελάχιστο δείγμα, όσων πραγματικά διαδραματίζονται καθημερινά πάνω από το Αιγαίο, μεταξύ των μαχητικών της ΠΑ και της ΤΗΚ και τα βίντεο με ελληνικά Mirage 2000 που ταπεινώνουν τα τουρκικά F-16 σε εμπλοκές είναι πάμπολλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.