ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετά από 10 χρόνια υπογράφηκε προμήθεια ανταλλακτικών για τα Mirage-2000 της ΠΑ

Μετά από 10 χρόνια υπογράφηκε προμήθεια ανταλλακτικών για τα Mirage-2000 της ΠΑ

Υπεγράφησαν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, με τις κατασκευάστριες εταιρίες DASSAULT AVIATION, THALES DMS FRANCE SAS και SAFRAN AIRCRAFT ENGINES, οι εκτελεστικές συμβάσεις για την εν συνεχεία υποστήριξη των Mirage Mirage 2000 και Mirage 2000/ – 5 που σημαίνει ότι ο Γολγοθάς της ΠΑ για να έχει τα καλύτερα αναχαιτιστικά της στον αέρα λαμβάνει τέλος μετά από σχεδόν 10 χρόνια!

Και αυτό γιατί η ανάγκη για την υπογραφή της περιβόητης FoS είχε αποφασιστεί(κατόπιν απαίτησης της ΠΑ) το 2008 και οι υπογραφές θα έπρεπε να είχαν “πέσει” μέχρι το 2010 αλλά έφτασε τελικά το Σωτήριο Έτος 2020 για να δουν υπογραφές τα σημαντικά προγράμματα υποστήριξης.

Να σημειώσουμε ότι η σύμβαση ύψους 260 εκατομμυρίων ευρώ είχε περάσει από την Βουλή οι συμφωνίες πλαίσιο με την υπογραφή τους να έχει πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2019.

Δηλαδή χρειάστηκαν δηλαδή εννέα μήνες για να υπογραφούν οι εκτελεστικές συμβάσεις και αφού το Ελεγκτικό Συνέδριο ζητούσε ολόκληρη τη σύμβαση τεχνικής υποστήριξης, παρά το ότι είχε κυρώθηκε με νόμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν (λογικά) οι παραγγελίες των απαιτούμενων ανταλλακτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.