ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

MiG-31 εξοπλισμένα με Kinzhal γέμισαν τους ουρανούς της Συρίας (φωτό, βίντεο)

MiG-31 εξοπλισμένα με Kinzhal γέμισαν τους ουρανούς της Συρίας (φωτό, βίντεο)

Μετά την ανάπτυξη των στρατηγικών βομβαρδιστικών τύπου Tu-22M3 στην Συρία (δημιουργήθηκε και δεύτερος αεροδιάδρομος), η Ρωσία αποφάσισε να αναβαθμίσει την παρουσία της στην περιοχή και να ενισχύσει παράλληλα τις αεροπορικές της δυνάμεις, αναπτύσσοντας ακόμα τα διαβόητα μαχητικά αεροσκάφη MiG-31, στην ειδική έκδοση «K» που σημαίνει ότι είναι εξοπλισμένα με τους περίφημους πυραύλους Kinzhal.

Ειδικότερα, οι υπερηχητικοί βαλλιστικοί πύραυλοι τύπου Kinzhal είναι ένα τρομακτικό όπλο στα χέρια των ρωσικών μαχητικών, τα οποία ήδη από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου έχουν φτιάξει «όνομα» λόγω των τρομερών ταχυτήτων που μπορούν να αναπτύξουν και τις ιδιαίτερα ικανότητες στην αναχαίτιση εχθρικών εναέριων απειλών.

https://twitter.com/Amazon1Amazon/status/1408465189712900096

Υπενθυμίζεται ότι τα ρωσικά μαχητικά μπορούν να εκτοξεύσουν τους πανίσχυρους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal, οι οποία αρχικά φτάνουν υψόμετρα 12.000-15.000 μέτρων και στη συνέχεια πετούν στο όριο της στρατόσφαιρας, ώστε να αντιμετωπίζουν λιγότερο αντίσταση στον αέρα, προτού χτυπήσουν τους στόχους με τρομακτική ταχύτητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.