ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδερφή επισμηναγού Ε.Κωστέα: «Δεν τον ήθελα ήρωα, τον ήθελα κοντά μας»

«Τους ήρωες τους θέλουμε ζωντανούς, όχι στο κουτί μέσα» είπε ο πατέρας του επισμηναγού

Αδερφή επισμηναγού Ε.Κωστέα: «Δεν τον ήθελα ήρωα, τον ήθελα κοντά μας»

Συντετριμμένη παραμένει η αδερφή του Επαμεινώνδα Κωστέα, του πιλότου που σκοτώθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ2 της Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Η αδερφή του πιλότου, Φαίδρα Κωστέα, ανέφερε ότι ο αδερφός της «ήθελε μόνο να πετάει. Κι έφυγε, με αυτόν τον τρόπο πετώντας».

Όπως είπε η ίδια, επειδή ήταν η τελευταία του πτήση με το Τ2, συνηθίζεται σε αυτές τις πτήσεις να καλούν οι πιλότοι τις οικογένειές τους, γι’ αυτό και ο γιος του «είδε τον μπαμπά του να σκοτώνεται στον αέρα». «Αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριό του», συμπλήρωσε.

«Για εμάς θα είναι πάντα ο ήρωάς μας. Αλλά εγώ δεν τον ήθελα ήρωα. Τον ήθελα κοντά μας», ανέφερε η Φαίδρα Κωστέα για τον πρόωρα χαμένο αδερφός της, Επαμεινώνδα Κωστέα.

Καλαμάτα: Στα συντρίμμια αναζητούν την αιτία της συντριβής του αεροσκάφους

Ο πόνος της μάνας ανείπωτος. Ο Γολγοθάς που καλείται να ανέβει ατελείωτος. Φιλάει στο κινητό της τηλέφωνο φωτογραφίες του αδικοχαμένου της γιου και τα λόγια που βγαίνουν από την ψυχή της, ραγίζουν καρδιές.

Στενοί συγγενείς και φίλοι, όλοι συντετριμμένοι. Κανείς δεν μπορεί να βρει λόγια για να απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο που έχουν οι γονείς.

«Τους ήρωες τους θέλουμε ζωντανούς, όχι στο κουτί μέσα. Το αστεράκι μου το έχασα , γιατί τον πούλησε η αγάπη του», είπε ο πατέρας του επισμηναγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.