ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Elbit Systems: Εξοπλίζει τα γερμανικά ελικόπτερα CH-53 με συστήματα αυτοπροστασίας

Στόχος να βελτιωθεί η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των στόλων

Elbit Systems: Εξοπλίζει τα γερμανικά ελικόπτερα CH-53 με συστήματα αυτοπροστασίας

Τα μεταφορικά ελικόπτερα Sikorsky CH-53 Sea Stallion GS/GE της γερμανικής Αεροπορίας με συστήματα αυτοπροστασίας «Airborne Electronic Warfare» θα εξοπλίσει η ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems.

Στόχος του Υπουργείου Άμυνας του Βερολίνου είναι να βελτιώσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των στόλων και τις επιδόσεις κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

«Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που δίνει η γερμανική Αεροπορία στις τεχνολογίες μας ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν μεγαλύτερη επιβίωση και να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της αποστολής των CH-53», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Electronic Warfare της ισραηλινής εταιρείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ισραηλινή εταιρεία μάλιστα έχει ανατεθεί σύμβαση συνεργασίας με την Airbus Helicopters για την προμήθεια συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου. Η σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια ψηφιακών προειδοποιητικών δεκτών ραντάρ (RWR – Radar warning receiver), συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου (EW – Electronic Warfare) και συσκευών CMDS (Countermeasure Dispensing Systems).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.