ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

FAB-3000: Σε πλήρη εξέλιξη η παραγωγή των θηριωδών βομβών των 3 τόνων της RuAF

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ρώσου ΥΠΑΜ

FAB-3000: Σε πλήρη εξέλιξη η παραγωγή των θηριωδών βομβών των 3 τόνων της RuAF

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μαζική παραγωγή των βομβών τριών τόνων υψηλής έκρηξης FAB-3000.

Οι πληροφορίες έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια επιθεώρησης της κρατικής αμυντικής εντολής σε επιχειρήσεις στην περιοχή του Νίζνι Νόβγκοροντ, η οποία διενεργήθηκε από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Shoigu.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε μία από τις επιχειρήσεις του αμυντικού τομέα, ο υπουργός ενημερώθηκε για την σημαντική αύξηση της παραγωγής βομβών αεροσκαφών: η παραγωγή FAB-500 έχει αυξηθεί αρκετές φορές… περνώντας στην FAB-1500 – διπλασιάστηκε και από τον Φεβρουάριο του φέτος, ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του FAB-3000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.