ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ρωσική Αεροπορία παρέλαβε νέα παρτίδα των stealth μαχητικών Su-57 (βίντεο)

Το 2024 θα παραδοθούν ακόμη περισσότερα αεροσκάφη

Η ρωσική Αεροπορία παρέλαβε νέα παρτίδα των stealth μαχητικών Su-57 (βίντεο)

Η ρωσική Αεροπορία παρέλαβε μια νέα παρτίδα stealth μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς Su-57 Felon, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία.

Το εργοστάσιο παραγωγής Komsomolsk-on-Amur, που ανήκει στην κρατική εταιρεία United Aircraft Corporation (UAC), ολοκλήρωσε το πρόγραμμα παραγωγής του 2023, παραδίδοντας την τελική παρτίδα των μαχητικών στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας για την φετινή χρονιά.

Στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, αναφέρεται ότι οι πρωτοβουλίες το 2023 με στόχο τη βελτίωση της γραμμής συναρμολόγησης Su-57, την αύξηση του όγκου παραγωγής και την επίλυση των σημείων συμφόρησης σε όλο τον κύκλο κατασκευής, έχουν ενισχύσει τις δυνατότητες του εργοστασίου.

Λήφθηκαν μέτρα για τη διόρθωση των περιορισμών όχι μόνο στο εργαστήριο τελικής συναρμολόγησης αλλά σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. «Η αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την προμήθεια εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας (λόγω των δυτικών κυρώσεων) και η διερεύνηση βελτιώσεων της τεχνολογίας έχουν επιλυθεί με επιτυχία».

Ο επικεφαλής της Rostec, Sergey Chemezov, ανακοίνωσε ότι περισσότερα μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς είναι ήδη σε παραγωγή και θα παραδοθούν στις ρωσικές δυνάμεις το 2024. Επίσης, αποκάλυψε ότι νέα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης αναμένεται να παραδοθούν σύντομα στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που μάχονται στη ζώνη «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αεροπορία της Ρωσίας παρέλαβε τελευταία φορά νέα αεροσκάφη Su-35S και Su-57 στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, αφού ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τελικές εργοστασιακές δοκιμές, προκειμένου να ενταχθούν αμέσως σε επιχειρησιακή λειτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.