ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταρρίφθηκαν δύο ουκρανικά Su-25 από τους Ρώσους σε μια ημέρα

Ένα από τη ρωσική αεράμυνα και ένα από την Αεροπορία

Καταρρίφθηκαν δύο ουκρανικά Su-25 από τους Ρώσους σε μια ημέρα

Δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη Su-25 κατέρριψαν οι Ρώσοι την Πέμπτη (24/8), σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας Ι. Konashenkov.

Ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν την περασμένη ημέρα ένα ουκρανικό αεροσκάφος Su-25 στην περιοχή της Χερσώνας, ανέφερε αρχικά ο Konashenkov.

«Οι δυνάμεις της αεράμυνας κατέρριψαν ένα ουκρανικό επιθετικό αεροσκάφος Su-25 κοντά στον οικισμό Zolotaya Balka στην περιοχή της Χερσώνας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μαχητικά αεροσκάφη των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων κατέρριψαν ένα αεροσκάφος Su-25 της ουκρανικής Αεροπορίας κοντά στον οικισμό Σεμιόνοφκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ», συνέχισε ο εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.