ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοί είναι οι δύο νεκροί πιλότοι του μοιραίου CL-215 Canadair της ΠΑ που συνετρίβη στην Κάρυστο

Ανακοίνωση της ΠΑ

Αυτοί είναι οι δύο νεκροί πιλότοι του μοιραίου CL-215 Canadair της ΠΑ που συνετρίβη στην Κάρυστο

Νεκροί είναι οι δύο πιλότοι της ΠΑ που επέβαιναν στο μοιραίο CL-215 της ΠΑ που κατέπεσε και συνετρίβη στην περιοχή του Πλατανιστού  Καρύστου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑ:

«Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών».

Το Canadair είχε παραληφθεί τον Δεκέμβριο του 1975 με σειριακό αριθμό 1055 και σήμερα απογειώθηκε για να επιχειρήσει από τη Νέα Αγχίαλο Βόλου ήταν δηλαδή ηλικίας 48 ετών! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος κατέπεσε όταν κατά την απαγκίστρωση, μετά την ρίψη του νερού, ο δεξιός πλωτήρας που εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ των δύο πτερύγων, προσέκρουσε σε δένδρο και αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να απωλεστεί η στήριξη του αεροσκάφους, συνακόλουθα και ο έλεγχος και να μην μπορέσει το πλήρωμα να το επαναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.