
Η τραγωδία στην Τανάγρα, με τον θάνατο των δύο πιλότων του Phantom, συνεχίζει να συγκλονίζει, ενώ νέα βίντεο φωτίζουν τις τελευταίες στιγμές πριν από τη συντριβή.
Στα πλάνα που έφερε στη δημοσιότητα το Star καταγράφεται η στιγμή που το αεροσκάφος, το οποίο συμμετείχε στο Athens Flying Week, χάνει ύψος και συντρίβεται, με τα φλεγόμενα συντρίμμια να εκτοξεύονται σε μεγάλη απόσταση.
Σε άλλο βίντεο-ντοκουμέντο, θεατές παρακολουθούν παγωμένοι την εξέλιξη της πτώσης, ενώ από τις αντιδράσεις τους γίνεται αντιληπτή η αγωνία για την τύχη των δύο χειριστών.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωση του F-4 Phantom από την Τανάγρα.
Οι δύο πιλότοι – ηλικίας 40 και 37 ετών- έχασαν τη ζωή τους.
Το οπτικοακουστικό υλικό αναμένεται να εξεταστεί στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια της συντριβής, την ώρα που οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες το μαχητικό κατέληξε στο έδαφος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.