ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο αρχηγός ΓΕΑ πέταξε με Rafale από την 114ΠΜ – Δείτε εικόνες (φωτο)

O αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, συμμετείχε σε αποστολή Αέρος – Εδάφους, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 332 Μοίρας «Γεράκι»

Ο αρχηγός ΓΕΑ πέταξε με Rafale από την 114ΠΜ – Δείτε εικόνες (φωτο)

Στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα βρέθηκε την Τετάρτη (14/12) ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην 114ΠΜ ο κ. Μπουρολιάς συμμετείχε σε πτήση σχηματισμού αεροσκαφών Rafale F3R, σε αποστολή Αέρος – Εδάφους, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 332 Μοίρας «Γεράκι».

Δείτε φωτογραφίες

gea_raffale_in__2_
gea_raffale_in__3_
gea_raffale_in__4_
gea_raffale_in__10_
gea_raffale_in__1_
gea_raffale_art
gea_raffale_in__8_
gea_raffale_in__7_

Την Πέμπτη, εντωμεταξύ, βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος συμμετείχε σε Θαλάσσιο Άλμα Στατικού Ιμάντα από ελικόπτερο Chinook CH-47D, μαζί με τους διοικητές και προσωπικό της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο της Συντήρησης Ικανότητας Αλεξιπτωτιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών του Στρατοπέδου, καθώς και για την πορεία της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων εξειδικευμένων κλιμακίων συντήρησης εξοπλισμού των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων.

flwros-alma__1_
flwros-alma__14_
flwros-alma__12_
flwros-alma__11_
flwros-alma__10_
flwros-alma__9_
flwros-alma__8_
flwros-alma__7_
flwros-alma__5_
flwros-alma__4_
flwros-alma__3_
flwros-alma__2_
flwros-alma__13_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.