
Τον Οκτώβριο θα αποφασίσει το Περού για τη νέα μεγάλη αγορά για την Αεροπορία του όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας.
Η Αεροπορία του Περού ενδιαφέρεται για την απόκτηση 24 μαχητικών και θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του F-16 Blcok 70, του γαλλικού Rafale και του σουηδικού JAS-39E Greipen ποιο θα γίνει τελικά το νέο της μαχητικό.
📍#Peru (🇵🇪)
Yesterday, Minister of Defense of Peru, Walter Astudillo Chávez, announced that the selection of the future @fapperu fighter will “likely” occur this October.
The selection remains tense between the F-16 Block 70, Gripen E, & Rafale for the 24 aircraft contract. pic.twitter.com/OzpWkoSEgw
— SA Defensa (@SA_Defensa) September 22, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.