ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πτώση αεροσκάφους στα Χανιά: Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του 60χρονου πιλότου

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή στον 61χρονο συγκυβερνήτη Κωνσταντίνο Καραμπίνη

Πτώση αεροσκάφους στα Χανιά: Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του 60χρονου πιλότου

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του Θεόδωρου Πάντου, του 60χρονου κυβερνήτη του μονοκινητήριου αεροσκάφους που συνετρίβη το βράδυ της Πέμπτης στη θάλασσα ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή στον 61χρονο συγκυβερνήτη Κωνσταντίνο Καραμπίνη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο φίλοι και έμπειροι πιλότοι, εντοπίστηκαν από τον ναυαγοσώστη δεμένοι στα καθίσματά τους.

Το μικρό αεροσκάφος τύπου Σαβάνα, συνετρίβη σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από την ακτή, παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα και εκβράστηκε σε ύπτια θέση στην ακτή.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους μεταφέρθηκαν σε κλειστό χώρο του αεροδρομίου του Μάλεμε προκειμένου να εξεταστούν από εμπειρογνώμονα και να γίνουν κατανοητά τα αίτια της συντριβής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο άτυχοι πιλότοι δεν είχαν λάβει άδεια από την Πολεμική Αεροπορία για προσγείωση στο Μάλεμε, ούτε και έγκριση προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Σούδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.