ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πτώση Phantom F-4: Έτσι τίμησε η 117 Πτέρυγα Μάχης την μνήμη των δύο πιλότων

Έκαναν ακριβώς την ίδια εναέρια διαδρομή που είχαν πραγματοποιήσει το πρωί της περασμένης Δευτέρας οι εκλιπόντες συνάδελφοί τους

Πτώση Phantom F-4: Έτσι τίμησε η 117 Πτέρυγα Μάχης την μνήμη των δύο πιλότων

Η 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, όπου υπηρετούσαν οι Στάθης Τσιτλακίδης και Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια άσκησης, συνεχίζει να πενθεί για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους της.

Ο βουβός πόνος είναι διάχυτος σε όλη τη μονάδα, αλλά και το πείσμα ευδιάκριτο, για συνέχιση της ύψιστης αποστολής τους στα εναέρια χνάρια των δύο συναδέλφων τους.

Σε ατμόσφαιρα κατανυκτικής σιωπής απογειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ένα «Phantom F – 4» και οι δύο χειριστές του έκαναν ακριβώς την ίδια εναέρια διαδρομή που είχαν πραγματοποιήσει το πρωί της περασμένης Δευτέρας οι εκλιπόντες συνάδελφοί τους.

Έπειτα, όλοι κατευθύνθηκαν στον χώρο των σωστικών, όπου φυλάσσονται οι φοριαμοί του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι. Πλέον τα δύο ντουλάπια τους θα παραμείνουν ανέπαφα (για πολύ καιρό), ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

Με τους δύο διακριτικούς αυτούς τρόπους οι συνάδελφοι των δύο «ιπτάμενων» που άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο Phantom F-4 τίμησαν τη μνήμη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.