ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πτώση Phantom F-4: Σήμερα η κηδεία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 10:30 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία

Πτώση Phantom F-4: Σήμερα η κηδεία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 29χρονου Υποσμηναγού, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της περασμένης Δευτέρας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με μαχητικό αεροσκάφος Phantom F-4 και αφετηρία το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Η εξόδιος ακολουθία για τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα θα τελεστεί στις 10:30 σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου.

Χθες οι γονείς του άτυχου υποσμηναγού κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τη σορό του παιδιού τους, ευρισκόμενοι μπροστά σε άλλη μια ακόμη τραγική παράμετρο μετά το χαμό του.

Λόγω του επώδυνου της διαδικασίας, ο πατέρας του, Κώστας Τουρούτσικας αρνήθηκε να παραστεί, κρατώντας ως τελευταία εικόνα του γιου του αυτή της περασμένης Κυριακής, όντας ο γιος χαμογελαστός και ευδιάθετος, λίγες ώρες πριν την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.