ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πτώση Phantom F-4 – Τα τελευταία λόγια του Στάθη Τσιτλακίδη στον αδερφό του: «Σ’ αγαπάω πολύ, θα τα πούμε αύριο»

«Για εμάς ο Στάθης ήταν, είναι και θα είναι ένας ήρωας, όπως και ο Μάριος Μιχαήλ», αναφέρει ο αδερφός του Στάθη Τσιτλακίδη

Πτώση Phantom F-4 – Τα τελευταία λόγια του Στάθη Τσιτλακίδη στον αδερφό του: «Σ’ αγαπάω πολύ, θα τα πούμε αύριο»

Το πανελλήνιο συγκλόνισε η τραγική απώλεια των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, του κυβερνήτη Στάθη Τσιτλακίδη και του συγκυβερνήτη Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τη ζωή τους με το μοιραίο Phantom F-4 που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ανδραβίδα.

Ο αδελφός του αδικοχαμένου πιλότου Στάθη Τσιτλακίδη, μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εκ μέρους της οικογένειας ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη του ενώ αποκαλύπτει πως τα τελευταία λόγια του αδελφού του ήταν πως τον αγαπάει.

«Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις ώρες. Για εμάς ο Στάθης ήταν, είναι και θα είναι ένας ήρωας, όπως και ο Μάριος Μιχαήλ», αναφέρει ο αδελφός του Στάθη Τσιτλακίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αποκαλύπτει, μάλιστα, τον τελευταίο διάλογο που είχε με τον 31χρονο αδελφό του, λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα. «Από τον αδελφό μου κρατάω τα τελευταία του λόγια. Μου είπε ότι με αγαπάει πολύ, και το ίδιο του είπα κι εγώ, “θα τα πούμε αύριο”, μου είπε», ανέφερε συγκινημένος ο Στέλιος Τσιτλακίδης.

Ο αδελφός του σμηναγού του Phantom ευχαριστεί θερμά για την αγάπη και την υποστήριξη που δέχεται από τον κόσμο η οικογένειά του. «Δεν έχουμε λόγια. Ενα τεράστιο “ευχαριστώ” για την αγάπη και τη στήριξή τους», λέει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.