ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πτώση Phantom F-4: Τιμητική σύνταξη στις οικογένειες των δύο πιλότων από την Πολιτεία

Σύντομα αναμένονται οι επίσημες κυβερνητικές αποφάσεις

Πτώση Phantom F-4: Τιμητική σύνταξη στις οικογένειες των δύο πιλότων από την Πολιτεία

Τιμητική σύνταξη στις οικογένειες των δύο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του μοιραίου Phantom F-4 το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας(30/1), προτίθεται να δώσει η Πολιτεία.

Ειδικότερα, μετά την προαγωγή μετά θάνατον του 31χρονου Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα στον τιμητικό βαθμό του Αντιπτεράρχου, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να συνδράμει και οικονομικά τις οικογένειες των δύο ηρώων.

Την είδηση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιβεβαιώνει το ΓΕΕΘΑ. Σύντομα αναμένονται οι επίσημες κυβερνητικές αποφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.