ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

«Red Arrows»: Εικόνες από την επίδειξη του ακροβατικού σμήνους της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στον Φλοίσβο (upd)

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες ακροβατικών επιδείξεων στον κόσμο με ακροβατικά από αεροσκάφη Hawk

«Red Arrows»: Εικόνες από την επίδειξη του ακροβατικού σμήνους της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στον Φλοίσβο (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10:51) Εντυπωσιακή ήταν η αεροπορική επίδειξη που πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο (18/5) στον Φλοίσβο το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας.

Το θέαμα στον Φλοίσβο από τα αεροσκάφη και τα χρώματα που άφησαν στον ουρανό της Αττικής άφησαν με ανοικτό το στόμα τον κόσμο που παρακολούθησε το γεγονός.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες ακροβατικών επιδείξεων στον κόσμο με ακροβατικά από αεροσκάφη Hawk.

Ο λόγος γίνεται για ένα νέο σόου με εννέα αεροσκάφη το οποίο περιλαμβάνει ελιγμούς που δεν έχουν ξανά γίνει εδώ και πολύ καιρό στο πλαίσιο επίδειξης των Red Arrows, η οποία αλλάζει κάθε χρόνο.

Λόγω διεξαγωγής αεροπορικών επιδείξεων από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» πραγματοποιήθηκε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ.Ποσειδώνος το Σάββατο 18–5–2024 κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ.Αλεξάνδρου και Νηρηίδων, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα βρετανικά «Κόκκινα Βέλη» (Red Arrows) πετούν στους ελληνικούς αιθέρες, αφού στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει τόσο στην Athens Flying Week στην Τανάγρα, ενώ τα «Red Arrows» ακόμα έχουν τιμήσει επετείους μαχών όπου τα βρετανικά και τα ελληνικά στρατεύατα πολέμησαν μαζί κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.