ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ρωσία: Νέα παρτίδα με μαχητικά Sukhoi Su-35S για την ρωσική Αεροπορία

Ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία UAC

Ρωσία: Νέα παρτίδα με μαχητικά Sukhoi Su-35S για την ρωσική Αεροπορία

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας παρέλαβε μια νέα σειρά μαχητικών αεροσκαφών Su-35S από την United Aircraft Corporation (UAC).

Η πρώτη παράδοση του 2024 έγινε μετά από δοκιμές εδάφους και πτήσης σε διάφορες συνθήκες, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Rostec, το οποίο δεν καθόρισε τον αριθμό των παραδοθέντων αεροσκαφών.

Η τελευταία παράδοση έγινε τον Οκτώβριο, σηματοδοτώντας την τέταρτη σειρά του μαχητικού αεροσκάφους γενιάς 4++ που παραδόθηκε το 2023.

Τα Su-35S κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο Komsomolsk-on-Amur στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, όπου παράγεται και το μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς Su-57.

Η Rostec αναφέρει ότι το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με μια νέα μονάδα παραγωγής ενέργειας, ψηφιακό σύστημα ελέγχου και ελεγχόμενη διάνυσμα ώσης, προμηνύοντας τη μετάβαση σε σύστημα πέμπτης γενιάς.

«Παράγουμε τα Su-35S στο υψηλότερο τεχνολογικό επίπεδο, χάρη στον εκσυγχρονισμό μεγάλης κλίμακας της παραγωγής που έγινε στο εργοστάσιο Komsomol τα τελευταία χρόνια και συνεχίζεται», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της UAC, Γιούρι Σλιουσάρ.

«Αυτό συμπεριλαμβάνει μια νέα γραμμή παραγωγής, ρωσικά μηχανήματα και μια εγκατάσταση δοκιμών. Η γρήγορη προσαρμογή της παραγωγής στις ανάγκες των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έγινε δυνατή χάρη στις σημαντικές κρατικές επενδύσεις στο εργοστάσιο», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.