ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 πραγματοποιούν πτήση επάνω από τον Βερίγγειο Πορθμό (βίντεο)

Εντυπωσιακά βίντεο με μεγάλη λεπτομέρεια δημοσιεύτηκαν στο «Χ»

Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 πραγματοποιούν πτήση επάνω από τον Βερίγγειο Πορθμό (βίντεο)

Εντυπωσιακές εικόνες καταγράφονται από την περιπολία δύο ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών Tupolev Tu-95, τα οποία πραγματοποίησαν σήμερα πτήση επάνω από τη θάλασσα πλησίον της Αλάσκα. 

Τα 2 βομβαρδιστικά, συγκεκριμένα, εκτέλεσαν περιπολία πάνω από την Ανατολικής Σιβηρική Θάλασσα, τη Θάλασσα Τσούκτσι και τον Βερίγγειο Πορθμό.

Η διάρκεια της πτήσης ήταν πάνω από 12 ώρες. Τα μαχητικά αεροσκάφη Su-35sm των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων συνόδευσαν τα βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς για το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής.

«Σε ορισμένα στάδια, τα βομβαρδιστικά συνοδεύονταν από μαχητικά αεροσκάφη ξένων χωρών», όπως αναφέρουν επίσημες πηγές.

«Η πτήση διεξήχθη σε αυστηρή συμμόρφωση με τους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου», δήλωσε ο Διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας μεγάλης εμβέλειας, υποστράτηγος Sergey Kobylash.

«Τα πληρώματα αεροπορίας μεγάλης εμβέλειας πετούν τακτικά πάνω από τα διεθνή ύδατα της Αρκτικής, του Βόρειου Ατλαντικού, τη Μαύρη και τη Βαλτική Θάλασσα και τον Ειρηνικό Ωκεανό», τόνισε.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.