ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Στην ΕΑΒ ο Α/ΓΕΑ: Ξεκίνησαν να βάφονται με ειδική βαφή τα F-16

Το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 σε έκδοση Viper συνεχίζεται

Στην ΕΑΒ ο Α/ΓΕΑ: Ξεκίνησαν να βάφονται με ειδική βαφή τα F-16

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ) επισκέφθηκε πρόσφατα την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) για να επιβλέψει τις εργασίες βαφής και αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φάσης στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών, τα οποία θα αναβαθμιστούν στην έκδοση F-16V.

Η ΕΑΒ, σε συνεργασία με τη Lockheed Martin, εργάζεται πυρετωδώς για την αναβάθμιση 84 αεροσκαφών F-16, με στόχο να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής και να ενισχύσει τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων ασφαλείας, δικτύωσης και αισθητήρων, που θα επιτρέψουν στην Πολεμική Αεροπορία να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες απειλές στην περιοχή και να υποστηρίξει συμμαχικές αποστολές παγκοσμίως.

Η αναβάθμιση των F-16, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2027, αποτελεί κρίσιμο βήμα για την ενίσχυση της αεροπορικής ισχύος της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαδικασία αυτή όχι μόνο ενισχύει τις στρατιωτικές δυνατότητες της χώρας, αλλά προσφέρει και σημαντικά οικονομικά οφέλη, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την ελληνική αμυντική βιομηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.