Θεσσαλία: 22 ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού «έκρυψαν» τον ουρανό (βίντεο)

Πρόκειται για μοντέλα Apache και Kiowa

Θεσσαλία: 22 ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού «έκρυψαν» τον ουρανό (βίντεο)

Από την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού απογειώθηκαν 22 ελικόπτερα στην έδρα της ταξιαρχίας στο Στεφανοβικείο της Θεσσαλίας.

Μάλιστα, το ΓΕΣ έδωσε στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο, με την ταυτόχρονη απογείωση των ελικοπτέρων Apache και Kiowa. Σημειώνεται, ότι ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης βρέθηκε χθες στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) «Κιλκίς Λαχανά», στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, περιηγήθηκε σε χώρους και εγκαταστάσεις, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού, το ευχαρίστησε για το έργο που επιτελεί και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.