ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Γέμισε ο ουρανός με Rafale, Mirage και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας (βίντεο)

Οι δοκιμαστικές διελεύσεις για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10)

Θεσσαλονίκη: Γέμισε ο ουρανός με Rafale, Mirage και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας (βίντεο)

Με αεροσκάφη Rafale και Mirage αλλά και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας γέμισε το μεσημέρι της Πέμπτης (201/10) ο ουρανός της Θεσσαλονίκης.

Η εντυπωσιακή διέλευση αυτή έγινε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη παρέλαση πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές πτήσεις πάνω από τη «Νύμφη του Θερμαϊκού» κάνοντας τους Θεσσαλονικείς να σηκώσουν το κεφάλι τους ψηλά για να δουν τα μαχητικά αεροσκάφη και τα στρατιωτικά ελικόπτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.