Άγνωστοι διέρρηξαν φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν χρήματα και φάρμακα – Φεύγοντας άφησαν την πόρτα ανοιχτή

Τη διάρρηξη αντιλήφθηκαν σήμερα το πρωί καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής

Άγνωστοι διέρρηξαν φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν χρήματα και φάρμακα – Φεύγοντας άφησαν την πόρτα ανοιχτή

Στόχος διαρρηκτών έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 31 Ιανουαρίοτ, ένα φαρμακείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, στην οδό Καραολή και Δημητρίου στον Βαρδάρη, με τους δράστες να αρπάζουν χρήματα και φαρμακευτικά προϊόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη διάρρηξη αντιλήφθηκαν σήμερα το πρωί καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι είδαν την πόρτα του φαρμακείου ορθάνοιχτη. Αμέσως ειδοποίησαν την ιδιοκτήτρια, καθώς αμέσως κατάλαβαν τι είχε προηγηθεί.

«Είδαμε την πόρτα του φαρμακείου ανοιχτή το πρωί γύρω στις έξι. Απορήσαμε και καλέσαμε την ιδιοκτήτρια. Έτσι καταλάβαμε ότι πρόκειται για διάρρηξη», είπε καταστηματάρχης της περιοχής.

Δεν έγινε ακόμη γνωστός ο αριθμός των διαρρηκτών οι οποίοι μπούκαραν στο φαρμακείο τα ξημερώματα. Το βέβαιο είναι πως κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, να μπουν σαν… κύριοι και να αφαιρέσουν από το ταμείο όσα χρήματα υπήρχαν σε αυτό. Επίσης, άρπαξαν φαρμακευτικά είδη και φεύγοντας άφησαν την πόρτα ανοιχτή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές με τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης να είναι σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.